height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=744130582890852&ev=PageView&noscript=1"

Fotografie Blog

New year, newborn shoot, new me

Het nieuwe jaar is aangebroken en dus is het tijd om de gestelde voornemens en doelen uit te laten komen. Hard werken, soms toegeven en weer door gaan zijn de ingrediënten om deze voornemens waar te maken. En hoe leuk is het dan om deze veranderingen vast te leggen op de gevoelige plaat! (Lees vooral door, want op het einde van deze blog geef ik je wat fijne fotografen die Studio Deche leuk vindt!)

Het nieuwe jaar betekent ook dat er weer veel liefdevolle baby’s geboren mogen worden en wat nu helemaal in is, is de newborn shoot. Het krijgen van een baby is een bijzonder moment in je leven en alle clichés daaromheen zijn dan ook waar. De weken vliegen voorbij en ik heb dan ook weer het besef hoe snel negen maanden gaan. Voor je het weet is het moment daar en zijn de lieve baby’s ineens op-stap-gaande pubers. Een geldige reden dus om gedurende je roze wolk weken een newborn shoot te plannen. De newborn shoot wordt vaak gehouden wanneer de baby tussen de 8 en 14 dagen oud is. Waarom? De baby slaapt dan vaak nog diep en hierdoor kun je gemakkelijk wat verschillende houdingen aan nemen. Vindt de baby slapen geen optie? Dan is dit niet erg. Het is natuurlijk ook leuk om wat foto’s te hebben waarop je baby wakker is!

Wanneer plan je een shoot nou eigenlijk in?
Het is handig om alvast een fotograaf te zoeken tijdens je zwangerschap. Hierdoor kun je wellicht al de uitgerekende datum doorgeven en kan de fotograaf/fotografe hierdoor wat rekening houden in de planning. Zodra je bevallen bent is het handig om zo snel mogelijk contact op te nemen met de fotograaf zodat er een definitieve datum afgesproken kan worden. Je hebt dan natuurlijk twee opties: kies je voor een thuis shoot (dan brengt het wat extra reiskosten met zich mee) of kies je voor een shoot in de fotostudio? Dat is natuurlijk aan jou!

Babykaartjes
Studio Deche is bezig om voor haar klanten ook babykaartjes te ontwerpen. Hoe leuk is het als je deze kaartjes kan verzenden met een fotootje van jouw kleintje? In samenwerking met Crearix kan Studio Deche wellicht het totaalpakket voor je leveren. Een shoot + de babykaartjes. Voor fijn en informeel contact ben je bij ons op het juiste adres (helemaal fijn wanneer je ook al de kraamhulp over de vloer hebt).

Wat krijg je van ons?
Yvonne probeert op dag 2 à 3 al langs te komen voor jouw kleintje. Dit stemt ze samen met jou af (afhankelijk van hoe de bevalling is verlopen). Je krijgt 3 digitale bestanden en mag zelf de foto’s uit kiezen. Daarnaast zorgt Yvonne ervoor dat je nog dezelfde dag deze foto’s krijgt. Wanneer jij “de” foto hebt uit gekozen voor jouw babykaartje, stuur je deze door naar Studio Deche. Studio Dechte zorgt er dan voor dat binnen 2 dagen jouw kaartje klaar is. Binnen een week kun je dus de geboortekaartjes al versturen! Ik hoor je denken; wat zijn de kosten dan voor dit prachtpakket? De kosten bedragen €180,-. Hiervoor krijg je in totaal:

– De fotoshoot
– Drie digitale fotobestanden
– Ontwerp van het babykaartje
– Proefdruk (deze laat Studio Deche bedrukken)
– Snelle service

Dit pakket is exclusief eventuele reiskosten en de drukkerskosten. Hopelijk mogen wij binnenkort iets voor jou betekenen?


En dan nu wat fotografen die Studio Deche een shout-out geeft om het werk wat ze leveren:

Via Crearix werd ik getipt over Das Knuss Fotografie van eigenaresse Dasja. Dasja is geweldig in haar schaduwfotografie. Hiermee maakt ze prachtige foto’s waarin ze ruimte maakt voor een overleden dierbare. Ze ontwerpt schaduwen en silhouetten van deze persoon waardoor de dierbare prachtig op de foto wordt gezet. Zo is de foto alsnog compleet. http://www.dasknuss.nl/

Natuurlijk Crearix die met haar jarenlange ervaring in de pedagogische sector net zoals in de fotografie precies weet wat ze moet zeggen en doen om de perfecte beelden te creëren. https://www.crearix.nl

– Louiseboonstoppelfotografie: helaas heb ik haar nog niet kunnen ontmoeten maar via haar social media kanaal en op haar website is ze super enthousiast. Het lijkt me een plezier om bij haar foto’s af te mogen nemen. https://www.louiseboonstoppel.nl/

– Laura Tibosch: een oud klasgenoot van me die druk is met haar job maar fotografie onwijs leuk vindt. Ze gaat met veel enthousiasme voor je aan de slag. Ze is de fotografe van mijn zakelijke foto en ook heeft ze de productfotografie voor mijn website verzorgd.

Spreek ik je binnenkort voor babykaartjes of andere elementen? Ik hoor graag van je. Alles is mogelijk! Fijn weekend!