Webdesign en realisatie | Refresh Your Brand

BasicFlow

Een prachtige yoga studio in Gemert waar ze je de mogelijkheid bieden om voor jezelf te onderzoeken hoe je een authentieker, voller en gelukkiger leven kunt creëren. Je hebt natuurlijk niet overal invloed op maar wel op hoe je ermee omgaat. Door je te inspireren met yoga lessen, workshops, blogs, podcast en online programma’s die kunt volgen.

Project details

BasicFlow is een prachtige en rust gevende yoga studio in Gemert maar voordat Sabine en ik mochten samenwerken aan haar nieuwe website haar website dit (gevoel) niet weer. En dat was dan ook precies de reden waarom Sabine contact met me op nam. BasicFlow bestond toen bijna 10 jaar en was toe aan vernieuwing! Niet alleen de Yoga studio en lessen waren anders, ook Sabine was veranderd! Het logo was nog wel oké maar mocht een kleine touch up gebruiken. So that’s what we did! We pakten de basis aan en vanuit daar realiseerden we een website die paste bij de tijd van nu.

Van een site met hele lappen tekst, koude huisstijl kleuren, statisch font en weinig passende sfeer fotografie naar een website die de warmte en rust uitstraalt die je ook ervaart in de yoga studio. Een website met een duidelijke structuur en fotografie die past bij de nieuwe huisstijl. Misschien nog even veel tekst maar nu duidelijk en strategisch ingezet!

Diensten

Refresh Your Brand
Art direction
Webdesign & Realisatie
Technische support

Review

“Omdat mijn yogastudio 10 jaar bestond vond ik het wel tijd voor een upgrade van mijn website. Via een vriendin zag ik haar naam een keer voorbij komen op insta en haar website en wat ze poste sprak me direct aan.

Ze nam echt de tijd om even kennis te maken, wat ik graag wilde en wat juist niet. Wat ik heel fijn vond was dat ze alles visueel maakte voor me en net zo lang de tijd nam totdat ik helemaal tevreden was. Het logo hebben we ook meteen aangepakt, net even wat anders en toch herkenbaar gebleven. Nadeche denkt echt met je mee.

Ze krijgt zelf enorm veel energie om mensen zoals ik te helpen en dat merk je in alles. Ik ben enorm blij met het resultaat en we zijn achter de schermen ook samen mijn nieuwe project aan het bouwen. Dus eigenlijk hoef ik niet meer te vertellen dat ik haar zou aanraden.”

– Sabine Kuijpers | Eigenaresse BasicFlow

“Review Quote klant”

NAAM KLANT

#KLEURCODE

#KLEURCODE

#KLEURCODE

#KLEURCODE