Webdesign en realisatie

Ismee Pure Living

Officieel is Ismee Orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige. Maar wat nog veel belangrijker is: Ismee is ervaringsdeskundige. Ze weet hoe het is om last te hebben van je darmen, gek te worden van een slechte huid, menstruatieproblemen of extreme vermoeidheid. En ook hoe lastig het kan zijn om je grenzen aan te geven en jezelf op nummer één te zetten. Daarom deelt ze wekelijks over haar reis van bewuste balans, welzijn en low-tox living.

Project details

Ismee wilde geen website die meer bezoekers zou trekken. Want met meer dan 60 duizend Instagram volgers weet haar doelgroep haar als geen ander te vinden! Ze wilde een website die past bij wie ze nu is, een website die rust uitstraalt en toegankelijk is. Een functionele website die wat informatie geeft maar vooral een plek waar ze haar favorieten en kortingscodes kan delen met haar volgers.

En om het haar doelgroep zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunnen ze na het zien van de kortingscode direct de webshop naar keuze bezoeken door alleen op de foto te klikken!

Diensten

Webdesign & Realisatie
Web ondersteuning
Technische support

Review

“Niet alleen maakt Nadeche de meest prachtige interactieve websites.. ze is zo’n GENOT om mee samen te werken. Ze denkt mee en is echt iemand die het overzicht heeft. Naast dat ze twee prachtige websites voor ons heeft gebouwd kan ik haar niet genoeg bedanken voor haar hulp bij het overzetten en oplossen van problemen. Echt een tópper!”

– Ismee Kok

“Niet alleen maakt Nadeche de meest prachtige interactieve websites.. ze is zo’n GENOT om mee samen te werken.”

ISMEE KOK