Webdesign en realisatie

Wietske Warmerdam

Wietske is afgestudeerd natuurvoedingskok en heeft zich tijdens en na haar studie verdiept in de postpartumperiode. Als postpartumexpert biedt ze verschillende (online) producten en diensten aan om mama’s te ondersteunen in de reis van vrouw naar moeder.

Project details
Wietske twijfelde over haar branding maar wilde op korte termijn (voor de lancering van haar tweede boek) toch een nieuwe website. Desnoods alleen een goede landingspage. We gingen in gesprek, kwamen tot de kern en met de juiste input ging ik voor haar aan de slag. Het resultaat? Blown away! Van te voren dacht ze namelijk: “Hoe ga ik dit doen en word het wel wat?” Maar na het zien van de eerste schetsen voelde ze dat alles klopte en het eindelijk een geheel werd.

Simpel weg doordat ik wat ruimte had gecreëerd in de opbouw van haar website. Heel duidelijk naar haar wensen had geluisterd en de juiste elementen op de juiste plek had neergezet, waardoor het een geheel mocht worden.

Niet veel later en geheel natuurlijk voelde haar huidige branding ineens weer eigen. Was ze trots en klaar om haar prachtige tweede boek te verkopen! Omdat haar onzekerheid weg was en ze zo achter haar dienst en look en feel staat omdat het bij haar past.

Up next: realisatie van de rest van haar website

Diensten
Webdesign en Realisatie
Technisch Support
Web ondersteuning
Review
De ervaring van Wietske met Studio Deche lees je binnenkort hier.

“Review Quote klant”

NAAM KLANT

#KLEURCODE

#KLEURCODE

#KLEURCODE

#KLEURCODE