Diensten

Ik zorg ervoor dat jouw website en visuele identiteit precies aansluiten op het verhaal dat jij wilt vertellen en jouw ideale klanten je weten te vinden!

Webdesign en realisatie

Oftewel, jouw online visitekaartje! Van offline naar online. Jouw onderneming met passie laten zien.
Het gevoel dat jij offline overbrengt, online laten weerspiegelen in jouw website. Je wilt werken met de leukste klanten, klanten die volledig bij jou passen. En dat gaan we samen creëren. Met een website die voor je werkt! Waardoor jij 24/7 zichtbaar bent en klanten jou weten te vinden! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan nu mijn 2 pakketten! 

Personal branding

Binnen een paar seconden heeft een potentiële klant een gevoel over je bedrijf. Het is daarom zo belangrijk dat je volledige branding past bij wat je wilt uitstralen!

Full branding | Prijs op aanvraag
Het logo, de kleuren en het lettertype passen straks helemaal bij jouw persoonlijkheid en merk identiteit.

> Strategie gesprek
> Klantprofiel / visie / missie
> Moodboard
> Fotografie richting
> Brandbook
> Typografie
> Kleurenpalet
> Logo

(Refresh) Your Brand va. 525,-

Je branding in no-time (weer) passend bij jouw visuele identiteit. Ik zorg voor een nieuwe huisstijl die je gemakkelijk en consistent kan doorvoeren in al je uitingen.

> Brainstormsessie
> Bepaling van jouw visuele uitstraling
> Selecteren van lettertypes en huisstijl kleuren
> Finetunen logo
> Voorstel sociale uitingen 
> Branding sheet

Social Media templates | 360,-

Je wilt zelfverzekerd en moeiteloos zichtbaar zijn op social media. Zodat jouw focus weer ligt op waar je blij van wordt. Met de door mij ontworpen templates heb jij weer zin om zichtbaar te zijn.

> Brainstormsessie
> 6 story templates
> 6 post templates
> Story highlight covers

À la carte

Studio Deche is veelzijdig inzetbaar en dus kan ik jouw bedrijf ook voorzien van een los ontwerp of andere dienst! Denk aan illustraties, foto- en videografie, drukwerk of teksten. You name it! Voel je vrij om contact op te nemen zodat ik vrijblijvend met je mee kan denken.

Ik wil hierover sparren!

Level up your business!

Ben jij ook klaar voor de volgende stap binnen je onderneming? Klaar om klanten gemakkelijker aan te spreken met een branding en/of webdesign die aansluit bij jouw als persoon? Plan dan nu geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in, dan spar ik heel graag met je mee over jouw onderneming.