award winning design

Portfolio boek THOMASDEGIER

Als het gaat om een concept – ontwerp volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever; is Thomas de Gier dé naam. Met landelijke en internationale opdrachten en 12 jaar ervaring op 32 jarige leeftijd is Thomas uniek in zijn soort. Het werkgebied van Thomas reikt van Zuid-Limburg tot aan Groningen, en van Zeeland tot aan Overijssel. Maar Thomas is ook regelmatig te vinden bij projecten in het buitenland en ook daar worden internationale projecten succesvol afgerond. 

Met deze geschiedenis werd Thomas begin 2021 geselecteerd voor één van categorieën waar International Property Awards een wedstrijd in organiseert: Best Architectural CGI Company. De awards vieren het hoogste prestatieniveau van bedrijven die actief zijn in alle sectoren van de vastgoedsector. 

THOMASDEGIER & Studio Deche kwamen midden augustus in contact en binnen een week was er een portfolio boek waarin alle prachtige opdrachten van Thomas te vinden zijn. Eind oktober ontving Thomas als kers op de taart één van de awards die de International Property Awards uitreikt en dus mag dit boek ook benoemd worden als een award winning design

” 1 boek, 40 uur,
82 pagina’s: Dit is het Award winnende boek van
Thomas de Gier.

[dflip id=”3052″][/dflip]