Samen bouwen we aan jouw WordPress website.

Wil je graag jouw eigen website bouwen, maar weet je niet waar te beginnen? Of wil jij een nieuwe website maar wil je geen gebruik maken van een standaard wordpress website template? Dan is het DIY project echt iets voor jou. Een webdesign volledig op maat voor jouw bedrijf! Vol passie en enthousiasme bouw ik graag samen met jou aan jouw onderneming! Let’s co-create!

Hét DIY project investering va. 1950,-

Laten we dan samen een unieke website creëren die perfect aansluit bij jouw visuele identiteit! Met veel passie en liefde ontwerp en bouw ik een responsive website voor jouw onderneming, die ook technisch helemaal in orde is! Geen zorgen meer over complexe codering of technische obstakels, want ik neem dit volledig uit handen!

Het enige wat jij hoeft te doen is content toe te voegen aan het ontwerp, en je website is klaar om te lanceren!

In dit pakket

> Webdesign op maat
> WordPress website template
> Op basis van 6 pagina’s
> Website bouwen excl. vullen van de pagina’s
> Responsive (geschikt voor desktop, tablet & mobiel)
> Controle van de website / feedback

Voorbereidingen

> Moodboard maken
> Een kick-off van maximaal een uur waarin we jouw wensen, de mogelijkheden en indeling van de site bespreken!

Add-ons

> Webhosting incl. onderhoud | 20,- per maand
> Extra pagina’s | 199,- per pagina

Wordpress website template - Studio Deche

Dit is wat je allemaal krijgt:

01 / Deep dive sessie van 1,5 uur

Voorafgaand aan onze deep dive sessie mag jij een moodboard maken waarin jij alles wat je mooi vindt en bij jou past pint op Pinterest! We brainstormen over jouw wensen en ideeën, ik denk met je mee als sparringpartner en we nemen voor iedere pagina de nieuwe pagina layout door.

02 / Een look en feel die bij je past

Past jouw huidige kleurenpalet nog bij jou en je onderneming? We duiken samen in je huidige huisstijl, controleren of alles nog klopt en bespreken hoe jij jouw huisstijl door kunt voeren in je nieuwe website!

03 / Webontwerp

Alle voorbereidingen zijn getroffen. Nu mag jij wachten op het eerste ontwerp, en ga ik voor je aan de slag! Ik ontwerp altijd eerst een landingspagina, die ik als eerste naar je toestuur. Jouw feedback is hierin onwijs belangrijk. Dit wordt namelijk de basis van jouw nieuwe website! Na de eerste feedbackronde zal ik de rest van jouw nieuwe website ontwerpen. Na het versturen van alle overige pagina’s plannen we samen nog een feedbackmoment in. En wanneer het ontwerp van de volledige website akkoord is, is het tijd om je nieuwe website te bouwen!

04 / Webrealisatie

Teamwork makes the dream work; het is tijd om echt samen te werken! Ik zal de basis voor je bouwen, dat wil zeggen: de volledige paginalay-out, exclusief de fotografie en teksten. Want tijdens deze vierde en laatste fase mag jij ook zelf aan de slag! Met behulp van een DIY-sheet kun jij jouw website verder vormgeven. En wanneer alles is gebouwd en volledig staat, nemen we samen alle pagina’s nog één keer door. We zetten de laatste puntjes op de i, waarna jij klaar bent om jouw nieuwe website te lanceren!

Veel gestelde vragen

Over de WordPress website templates

Hoelang duurt het voordat mijn website live kan?

Het ligt eraan hoe snel wij samen kunnen schakelen. Voor het ontwerp proces trek ik 2 weken uit. Maar daarna kan het snel gaan. Ik kan namelijk de basis en dus de techniek van de website in 2 dagen bouwen. Daarna mag jij de website voorzien van content. De meeste websites zijn met 4 weken live! Maar dit kan eventueel ook sneller. It’s up to you!

Ik weet niets van techniek, is dit dan wel iets voor mij?

Een kort en bondig antwoord: jazeker! Ik heb de website templates zo gebouwd dat jij alleen de fotografie en teksten hoeft toe te voegen. De technische kant van deze templates neem ik volledig op me!

Zit er ook webhosting bij mijn template?

Nee niet standaard. Maar dit is wel een mogelijkheid. Als je bij mij jouw webhosting afneemt zit er standaard onderhoud bij zodat je straks helemaal ontzorgd bent en meer hoeft om te kijken naar jouw website.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Natuurlijk! Je mag zelf aangeven wat je voorkeur heeft. 1,2, 3 of 6 termijnen.