Fotografie website Baby Natural Store
Fotografie Baby Natural Store

Baby Natural Store

Webdesign en realisatie

Fotografie website Baby Natural Store

Een compleet nieuwe looke en feel

Maaike wilde graag haar website en webshop de upgrade geven die het verdiend. Geen uren meer hoeven stoeien met haar site omdat de basis klopt. En dat is precies wat we gerealiseerd hebben. Een functionele website, die makkelijk is aan te passen en die precies aansluit bij de prachtige fotografie die er al was.

De ervaring van Maaike

Refresh your Brand | DIY project

“Ik vind het DIY template heel gebruiksvriendelijk en het is dan ook makkelijk om teksten en fotografie toe te voegen. Daarnaast is het aanpassen van het template ook erg gemakkelijk door de duidelijke uitleg van Nadeche. 

Als ik ergens niet uitkwam of even niet wist hoe het werkte was het ook héel fijn dat Nadeche tijdens het DIY traject zo snel bereikbaar was en nog steeds is!

Nadeche heeft een handige DIY sheet door gemaild, die ik er af en toe nog steeds bij pak als ik een foto wil wijzigen in de webshop. Wat ook heel fijn is dat alle afmetingen van de fotografie in deze sheet genoteerd staan.

En het design… was in 1x al prachtig en geheel naar wens. Dus het is dat ik maar 1 webshop heb anders zou ik graag weer met Nadeche willen werken. 💓”

Refresh you Brand

Voorafgaand aan de nieuwe website had Maaike nog niet alle huisstijl kleuren concreet! Ze maakte al wel gebruik van een nieuwe stijl in fotografie. Maar deze matchte niet meer met haar branding. Dus we besloten samen dat ook de huisstijl een upgrade kon gebruiken zodat we deze niet alleen konden doorvoeren in de website maar ook in de gehele branding. Zo ontstond een compleet nieuwe look en feel die Maaike nu met gemak doorvoert in al haar on- en offline uitingen!

Fotografie website Baby Natural Store
Fotografie website Baby Natural Store