the DIY concept

Creëer een website die volledig bij je past en die jij zelf bij kan houden!

Samen met een groep van maximaal 6 gelijkgestemde vrouwen gaan we in 8 tot 10 weken jouw unieke en persoonlijke website bouwen. Voor mij bestaan er geen standaardtemplates, jij bent uniek en jouw website dus ook!

Ik word jouw sparringpartner: je krijgt 1:1 begeleiding en we duiken samen in jouw visuele identiteit! We gaan professionaliseren, SEO optimaliseren, een strategische lay-out voor jouw website creëren, zodat jij makkelijker sales in jouw website kunt verwerken en vanuit verbinding kunt ondernemen.

Ik leer je hoe jij jouw branding makkelijk kunt doorvoeren in al je on- en offline uitingen en geef je alle technische uitleg die er nodig is! En ik beloof je: je snapt dit! En zo niet, dan kun je alles heel gemakkelijk terugvinden in een digitaal document of mijn videolessen!

Ben jij klaar om een website te bouwen die volledig bij jou past en om te ondernemen vanuit verbinding?

You DESERVE a webdesign that completely suits YOU.

Dit is wat je allemaal krijgt:

Let’s go all in! Je mag gaan optimaliseren & professionaliseren. Start 2024 met een website die volledig bij je past!

01 / 1:1 deep dive sessie van 1,5 uur

Ik ben de komende tijd jouw sparringpartner! Na een online groepskick-off plan ik met iedere ondernemer individueel een aparte call in om echt even in te tunen op jouw bedrijf! We bespreken jouw wensen, ik denk met je mee, en we bespreken ook voor iedere pagina de (nieuwe) pagina layout.

02 / Een visuele identiteit die bij je past

Welke kleuren passen echt bij jou en jouw persoonlijkheid? We duiken samen in jouw huidige huisstijl, controleren of alles nog klopt, en bespreken hoe jij jouw huisstijl door kunt voeren in je (nieuwe) website! 

03 / LIVE dag

Alle voorbereidingen zijn getroffen. Je bent helemaal ready voor de LIVE dag! Tijdens deze dag ga ik je precies leren hoe jij jouw eigen website bouwt, waar je allemaal op mag letten, hoe je SEO optimaliseert en hoe jij jouw huisstijl en persoonlijkheid verwerkt in je website.

04 / Videolessen & Whatsapp begeleiding

Natuurlijk kunnen we je website niet in één LIVE dag bouwen. Daarom stuur ik je iedere week videolessen en mag je me altijd een WhatsApp-berichtje sturen als je vragen hebt. Je krijgt dan van mij een spraakbericht of handige video’s terug, zodat je met mijn feedback snel en makkelijk zelf verder kunt bouwen aan jouw unieke website!

Jij bent uniek, dus er is GEEN one-size-fits all aanpak!

Jij bent uniek, dus er is GEEN one-size-fits all aanpak!

Dit is iets voor jou als:

✓ Je het belangrijk vind dat jouw persoonlijkheid terug is te zien in je website;
✓ Je graag zelf je website wilt bouwen maar geen technische kennis hebt;
✓ Je niet (goed) weet hoe jij jouw huisstijl kunt doorvoeren in je website;
✓ Je eigen website zelf wilt aanpassen;
✓ Je graag een WordPress website wilt.

Jouw investering: 1250,-

Betaal in 1x, 3 termijnen (416,-) of 6 termijnen (208,-)

Na the DIY concept heb jij:

✓ Een website die volledig past bij jouw salesstrategie;
✓ Een website die niet alleen jouw persoonlijkheid online laat zien, maar ook laat voelen!
✓ Een website die jouw ideale klant gaat aanspreken;
✓ Een website die technisch klopt op zowel mobiel, tablet als desktop;
✓ Een website waarop je straks helemaal zelf de laatste aanpassingen kunt maken!

Zo makkelijk aan te passen!

“Super gebruiksvriendelijk, het is heel makkelijk om teksten en fotografie toe te voegen maar ook zo makkelijk aan te passen door de duidelijke uitleg van Nadeche! Het is dat ik maar 1 website heb anders zou ik graag weer met Nadeche willen samenwerken!”

Eindelijk iemand die mij begrijpt!

“Ik zocht een sparringpartner, iemand die mij volledig begreep. Nadeche is die persoon. Ze denkt met je mee in allerlei mogelijkheden en kwam met ideëen die bij mij passen! Mijn website past nu echt bij mij en wanneer ik er even niet uit kom mag ik Nadeche altijd een berichtje sturen en krijg ik fijne feedback/hulp!”

Had ik dit maar eerder gedaan!

“Ik heb jaren lang gestoeid met mijn website. Het was meer een last dan een website die voor mij werkte. Maar door het DIY template kan ik mijn website nu gemakkelijk zelf aanpassen én ik kan daardoor ook makkelijk zelf pagina’s creëren. “

Frequently Asked Questions

Hoeveel tijd kost het traject mij?

Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, en je website vraagt echt wel even wat aandacht. Ik ga het je zo gemakkelijk mogelijk maken door je duidelijke sheets, videolessen en opdrachten toe te sturen.

In de voorbereiding zit even wat tijd, maar dat is geheel afhankelijk van het geen wat jij voor ogen hebt.

Heb je al een hele duidelijke visie voor jouw website dan kan dit heel snel gaan maar het is helemaal niet erg als je dit nog niet hebt. Je mag er echt even voor gaan zitten en het op je gemak doornemen want dit is jouw basis voor de nieuwe website. We plannen een groepscall in en een 1:1 LIVE dag. Deze twee samen zijn maximaal 8 tot 10 uurtjes en alle overige videolessen kun jij op je eigen tempo volgen.

Ik twijfel of dit bij mij past

Deel je twijfels met mij, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken! Ik beloof je mijn eerlijke feedback te geven wanneer ik denk dat the DIY concept niet bij jou past.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker! Je mag het in 1 keer betalen, in 3 of 6 termijnen!